Bike & Breakfast Pecsétgyűjtés

2019-ben ismét Pecsétgyűjtő akciót indítunk, melynek keretében az ingyenes Bringásreggelik mellett értékes ajándékokat is nyerhetsz.

Minden hónap utolsó péntekén tekerj el valamelyik Bike & Breakfast Pontra, reggelizz egy jót és érvényesítsd saját pecsétgyűjtő füzeted! Ha 6 különböző alkalommal begyűjtesz egy-egy Bike & Breakfast pecsétet, és október 18-ig leadod az értesítési adataiddal ellátott füzetet valamelyik Bike & Breakfast Ponton kihelyezett zárt dobozba, akkor részt veszel a záró alkalmon, október 25-én megrendezésre kerülő nyereményjáték sorsoláson, ahol hasznos és értékes ajándékokat nyerhetsz.

A teendőid
1. Keresd a pecsétgyűjtőfüzetet valamelyik Bike & Breakfast Ponton!
2. Érvényesítsd a pecsétgyűjtő füzet belső oldalát 6 különböző Bike & Breakfast alkalommal! Az érvényesítéshez valamelyik Bike & Breakfast Ponton szerzett dátum, pecsét és szignó szükséges.
3. Töltsd ki az értesítési adataidat a megfelelő helyen és add le a pecsételőfüzetet valamelyik Bike & Breakfast Ponton legkésőbb október 18- ig.

Hasznos infók
1 hét alatt 5 pecsét
Ha úgy érzed későn csatlakoztál a játékokhoz, és lehetetlen ennyi idő alatt 6 pecsétet gyűjtened, ne csüggedj! Az Európai Mobilitási Héten behozhatod a lemaradást, szeptember 16. és 20. között ugyanis minden reggel más-más helyszínen lesz Bike & Breakfast.

Az utolsó esély
Pecsétgyűjtést legkésőbb augusztus 30-án el kell kezdened, ahhoz,
hogy a nyereményjátékban részt vehess.

Itt a pecsét, hol a pecsét?!
Kövesd figyelemmel Bike & Breakfast eseményeit, hogy tudd mikor melyik Bike & Breakfast Ponton van bringásreggeli. A pecsétgyűjtő füzeted bármelyik Bike & Breakfast Ponton érvényesítheted, a lényeg, hogy 6 különböző alkalommal szerezz pecsétet.

A sorsolás időpontja
2019. október 25. 7:00 és 9:00 között Óbuda Fő tér, Esernyős

A 2019-es Bike & Breakfast Pecsétgyűjtő Program Játékszabályzata.

A 2018-as Bike & Breakfast Nyereményjátékkal kapcsolatos információk és a nyertesek nevei elérhetőek itt.