Bike & Breakfast Pecsétgyűjtő Program Játékszabályzata

1./ A szabályozás célja

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata elkötelezett az egészséges és környezettudatos életmód mellett, ezért támogat minden olyan kezdeményezést, amely az egyéni közlekedés leghatékonyabb módja, a kerékpározás széleskörű elterjesztését és népszerűsítését szolgálja. Erre tekintettel 3./ pontban felsorolt óbudai vendéglátóhellyekkel összefogva elindítottunk egy ingyenes kerékpáros reggeli akciót, amely a BIKE & BREAKFAST nevet viseli. Most azonban a két keréken munkába igyekvők az ingyenes bringásreggelik mellett értékes kerékpáros kiegészítőket is nyerhetnek, amennyiben részt vesznek pecsétgyűjtő nyereményjátékunkban. Jelen szabályzat ezt a programot hivatott szabályozni.

2./ A program szervezője

A program szervezője az EsernyősÓbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft. (1033 Budapest, Fő tér 2.), a továbbiakban szervező.

3./ A programban részt vevő reggelizőhelyek (Bike & Breakfast Pontok)

A részt vevő intézmények, vendéglátóhelyek többsége az EuroVelo6 nemzetközi kerékpárút mentén fekszik, de az útvonal mellett szimbolikusan összeköti őket az a közös cél is, hogy a mozgás öröme mellett felhívják a figyelmet ennek a közlekedési formának a környezettudatos, egészséges és sok esetben az egyéb lehetőségeknél hatékonyabb voltára. A nyereményjátékban az alábbi pecsétgyűjtő helyek vesznek részt:

 1. EsernyősÓbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft.

1033 Budapest, Fő tér 2.

 • Rozmring Kertvendéglő | WELLTONE-1991 Kft.

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

 • This is Melbourne Too | Lassada Tanácsadó Kft.

1031 Budapest, Záhony u. 7. |1149 Budapest Vezér utca 149/c 2em 310 ajtó

 • Cziniel Cukrászda | Megédesít Kft.

1031 Budapest, Nánási út 55.

 •  Csillaghegyi Megálló | Mulpli kft.

1038 Budapest, Vasút sor 1.

 • Pékesség |  Timemaster Kft.

1036 Budapest Lajos u. 94. | székhely: 1036 Budapest, Lajos u.70 – 72. 2.em. 6.

 • JóKenyér Római | Óriáskifli Kft.

1031 Budapest, Keve u. 45c. | székhely: 1133 Budapest, Ipoly u. 3.

4./ A programban való részvétel feltétele

 1. A programban való részvétel önkéntes, de a pecsétgyűjtő füzeten szereplő személyes adatok megadása kötelező. A regisztráció további feltételeiről tájékozódj a honlapon.
 2. A program részvételéhez nem kötött alsó korhatár, abban 18 év feletti személy által regisztrált 18 év alatti személyek is részt vehetnek
 3. Az akcióban nem vehetnek részt a 4./ pontban felsorolt reggeliző helyek dolgozói, és alkalmazottai.
 4. A programban való részvétellel a pecsétgyűjtő személyek az e dokumentumban rögzített szabályokat elfogadják.

5./ A játék időtartama

2019. március 29.  – 2019. október 25. között minden hónap utolsó péntekén 7:00 és 9:00 óra között, illetve az Európai Mobilitási Hét keretében 2019. szeptember 16-20. között minden reggel (más-más helyszínen) 7:00 és 9:00 között.

6./ A sorsolás időpontja és helyszíne

2019. október 25., 7:00 és 9:00 között

EsernyősÓbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont Nonprofit Kft., 1033 Budapest, Fő tér 2.

A játék leírása:

7./ Pecsétgyűjtő kártya beszerzése

Keresd a pecsétgyűjtő füzeteket bármelyik Bike & Breakfast Ponton, amely a nyereményjátékban részt vesz. A pecsétgyűjtő füzeteket kérd a reggelizőhelyek alkalmazottaitól.

 

8./ Pecsétek szerzése

Minden hónap utolsó péntekén tekerj el valamelyik Bike & Breakfast Pontra, reggelizz egy jót és érvényesítsd saját pecsétgyűjtő füzeted belső oldalát. Pecsét úgy szerezhető, ha a kerékpáros az ingyenes reggeli átvételekor átadja a pecsétgyűjtő kártyáját a reggelizőhely alkalmazottjának, aki egy alkalommal 1 darab, azaz egy darab pecsétet nyom a pecsétgyűjtő kártyára, azt dátummal és szignóval látja el. A több különböző pecsétgyűjtő kártyán lévő pecsétek nem összevonhatóak. Az átvételi ponttól való távozás után utólag pecsét nem kérhető. A pecsétek átadásával kapcsolatban bármilyen reklamációt csak a reggeli átvételének időpontjában tudunk elfogadni, utólag, a reggelizőhelytől való távozás után nem áll módunkban.

9./ A pecsétgyűjtő kártya leadása

Amennyiben 6 különböző alkalommal begyűjtesz az ingyenes reggelid mellé egy-egy Bike & Breakfast pecsétet, és a pecsétgyűjtő füzetet az értesítési adataiddal ellátva 2019. október 18-ig leadod bármelyik Bike & Breakfast Ponton, akkor részt veszel a nyereményjáték sorsoláson, ahol hasznos és értékes kerékpáros kiegészítőket nyerhetsz. Ne feledd, ahhoz, hogy meglegyen a 6 pecséted, legkésőbb augusztus 30-án el kell kezdened azok gyűjtését. A megszerzett pecsétek csak 2019. október 18-ig adhatók le kizárólag a programban résztvevő reggelizőhelyeken erre a célra kihelyezett, zárt dobozokba, azok a későbbiekben, más, illetve újabb nyereményjáték keretében nem használhatók fel, a határidőben le nem adott pecsétek érvényüket vesztik.

10./ Pecsétgyűjtő kártya megrongálódása, elvesztése

A szervezőt a pecsétgyűjtő kártya elvesztése, ellopása vagy megsérülése esetén felelősség nem terheli. A pecsétek ezekben az esetekben nem pótolhatóak, azonban a résztvevő bármely Bike&Breakfast Ponton újabb pecsétgyűjtő füzetet igényelhet, és újból elkezdheti a pecsétgyűjtést.

11./ Ajándékok és nyeremények

Az ajándékok és a nyeremény készpénzre nem válthatóak.

12./ Érvényes nevezés

 1. A résztvevőnek a pecsétgyűjtő kártyán egyértelműen azonosítható módon kell megadnia a saját nevét, címét, telefonszámát, és/vagy e-mail címét.
 2. A résztvevő kizárólag saját nevében indulhat el a játékban.
 3. Egy résztvevő kizárólag egy pecsétgyűjtő kártyát adhat le.

13./ A nyertes értesítése, a nyeremény átvétele

A szervező a nyertest e-mailben és/vagy telefonon értesíti a sorsolást követően 3 napon belül, a nyeremény átvételi határidejének megjelölésével. A nyereményt személyesen lehet átvenni előzetes időpont-egyeztetést követően a szervező 2./ pontban megjelölt székhelyén.

14./ Személyes adatok kezelése, felhasználása

A résztvevő a pecsétgyűjtő kártya leadásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pecsétgyűjtő kártyán feltüntetett személyes adatait (név, cím, e-mail cím, telefonszám) az Esernyős Kft. kezelje a jelen nyereményjáték eredményének kiértesítése céljára, valamint külön hozzájárulás esetén promóciós célokra az adatvédelmi szabályzatnak megfelelően.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt nyilvános kereteken belül adja át, továbbá publikálhassa vagy ismertesse a nyertesek nevét, fényképét. Szervező és/vagy Megbízottja kérésére a nyeremények nyertesei kötelesek aláírni egy nyilatkozatot, amelyben elismerik, hogy a nyereményeket személyesen átvették, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező és/vagy Megbízottja képmásukat, ill. fényképüket és hangfelvételüket promóciós célból díjmentesen felhasználhassa. Amennyiben a nyertesek a képmásuk használatához nem járulnak hozzá, az ellen kifejezetten tiltakoznak, illetve az erre vonatkozó nyilatkozatot nem írják alá, a szervező kizárólag a nyertesek nevét jogosult publikálni, képmásukat, illetve hangfelvételüket nem.

15./ Vegyes rendelkezések

A nyeremény átvétele után a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a szervező felelősséget nem vállal.

A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, plakát, stb.) látható képek csak illusztrációk.

A feltételek egyike sem hozhat létre semmiféle szerződéses jogviszonyt a szervező és a nyereményjátékban résztvevő között. A szabályzat értelmezésében és végrehajtásában a magyar jog az irányadó. A felek igyekeznek vitás kérdéseiket békés úton rendezni, a bírósági eljárásra a szervező székhelye szerinti bíróság illetékességét kötik ki.

Budapest, 2019. március