Cziniel Cukrászda és Kávéház

Bemutatni egy cukrászdát, egy kávéházat valójában nem lehet. A megismeréshez az élmény kell: ott ülni a télikert kandallója előtt, vagy a nyári napsütésben az árnyas teraszon, belélegezni a kávé és a sütemények illatát, időt tölteni beszélgetésbe merülve, vagy a gyerekek játékát szemlélve.
Az évek során sokat fejlesztettünk a vendégeink igényei szerint: csinosítottuk a belső vendégteret, folyamatosan bővítettük és szépítettük a teraszt és a fedett játszóteret, melyet hűvösebb időben kandallóval fűtünk, térkövekkel raktuk ki a parkolót és új biciklitárolót készítettünk a kerékpárosoknak.
Nálunk helyben, a saját cukrászüzemünkben készülnek a termékek a lehető legjobb alapanyagokból, ezért szinte minden kívánságot teljesíteni tudunk: a 8 szeletes tortától a 800 szeletes óriástortáig; a figurás és ostyafotós tortáktól az egyedi tervek alapján készített esküvői tortákig; a minden nap friss pogácsától a reggeli bundás kenyérig és friss narancsléig; a forró kávéktól a hűsítő fagylaltokig; a kicsitől a nagy megrendelésig.

 

Nyitva tartásunk:
hétfő-vasárnap 8.00-22.00 (május 1-szeptember 30.)
hétfő-vasárnap 8.00-20.00 (október 1-április 30.)

Cím: 1031 Budapest, Nánási út 55. – Római part

Honlap: www.czinielcukraszda.hu

Telefonszám: +36 70 7714460, +36 1 2401188