2018 Nyereményjáték

A 2018. október 26-i évadzáró Bike & Breakfast keretében kisorsoltuk az idei nyeremény játék nyerteseit. A nyeremények december végéig átvehetőek az Esernyősben – fényképes igazolvány felmutatásával. Ezúton is gratulálunk az ajándékokhoz! Várunk titeket jövőre is.

—Korábbi információk a nyereményjáték sorsolásról—

Október utolsó pénteki napján programokkal és meglepetésekkel zárul a Bike & Breakfast idei sorozata Óbudán. A mindennapi kerékpározás és az egészséges életmód népszerűsítésére indított III. kerületi ingyenes havi bringásreggelik a harmadik sikeres évet zárják október 26-án.

Reggel 7.00 és 9.00 óra között az előzetesen regisztráltak elfogyaszthatják bringásreggelijüket az Esernyős (1033 Budapest, Fő tér 2.) három helyszínén, aki pedig egész évben legalább 6 alkalommal részt vett a programban kerékpáros meglepetéseket is nyerhet.

Ezúttal triciklis DJ gondoskodik majd a jó hangulatról, kerékpáros kiegészítő és gyümölcs várja a gyerekeket, továbbá hozzá lehet jutni a BKK budapesti kerékpáros útvonalakat összegyűjtő térképéhez.

Ajándékok

A rendezvény házigazdája, Rátonyi Kriszta műsorvezető segítségével értékes nyeremények találnak gazdára 7.00-9.00 óra között.

Az október 26-i bringásreggelire regisztráltak között 10 db KeepCup termoszpoharat sorsolunk ki az Esernyős felajánlásával, valamint a Csillaghegyi Megállóban beváltható kávéra jogosító kuponokat.

A 2018-as Bike & Breakfast szezonban legalább 6 alkalommal regisztrálók között között kisorsolunk

20 db Felvarrom kerékpáros pénztárcát

4 db Bagaboo biciklis táskát

3 db zsúrtortát a Cziniel Cukrászdától (felhasználható 2018. december 31-ig)

10 db 1 főre szóló bringásreggelit a Pékesség jóvoltából (felhasználható 2018. december 31-ig)

1 db két főre szóló fejedelmi reggeli a Csillaghegyi Megállótól (felhasználható 2018. december 31-ig)

valamint a fődíjat, az 1 db egyedi összeállítású Csajbringát.

Az összes nyeremény átvehető a helyszínen fényképes igazolvány felmutatásával, de a nyereményjátékba regisztrált, kisorsolt e-mail címekre értesítést is küldünk a nyereményekről, amelyek 2018. december közepéig vehetők át az Esernyősben szintén fényképes igazolvány felmutatásával.

KORÁBBI INFORMÁCIÓK

2018-ban is meghirdetjük nyereményjátékunkat. A nyereményjáték sorsoláson való részvételhez ezúttal nincs más teendőd, csak REGISZTRÁLJ, BRINGÁZZ és REGGELIZZ velünk legalább 6 alkalommal.

FONTOS !!!

1\ A regisztráció során ne felejtsd el jelezni nekünk a sorsoláson való részvételi szándékod. Ehhez minden egyes regisztrációnál pipáld ki a megfelelő rubrikát!

2\ Pattanj biciklire és vegyél részt legalább 6 alkalommal az óbudai bringásreggeliken. Tekerj el a regisztrációd során kiválasztott Bike & Breakfast reggelizőpontra a megadott időpontban és érvényesítsd a regisztrációd!

További részletek az Játékszabályzatban.